Eşyalı hazır kiralık Ev
Home » haber

Ehliyette Stajyerlik Kabus mu Olacak

Pic shadow
BU YIL İÇİN İKİ SINAV DÖNEMİ DAHA BULUNUYOR
Bu yıl içinde ekim ve aralık aylarında ehliyetler için 2 sınav döneminin daha bulunduğunu bildiren Yelkenci, "Buna karşın MEB'e bazı konfederasyonlar, adayların tereddütleri nedeniyle ehliyet teori sınavının 10 Eylül'e çekilmesi talebinde bulundu. Ancak bu tereddüde gerek olmadığından talebi kabul etmedik" açıklamasında bulundu. Sürücü kursları sektörünün talep ve isteklerine her zaman duyarlı olduklarını ancak toplumda bir algı oluşturulmasına izin vermeyeceklerini belirten Yelkenci, "Sektör bizim sektörümüz, elbette bu sektörü her şekilde destekliyoruz. Ancak, sürücü belgesi almak isteyenler için endişe gerektiren bir durum yok" dedi.
2015-08-22

HDP'nin Refendum Önerisine AK Parti'den Yanıt Geldi

Pic shadow
sistem değişikliği için referandum önerisine AK Parti'den ilk yanıt Kurtulmuş
2015-08-18

İstanbul'da polis merkezine bombalı saldırı

Pic shadow
İstanbul'da polis merkezine bombalı saldırı Sultanbeyli'de, Fatih Polis Merkezine düzenlenen bombalı saldırıda 5 polis memuru ve 2 vatandaş yaralandı.
Datça Hazır Ev - eşyalı hazır kiralık ev datça datça emlak, Datça pansiyonları ,datça kiralık ev ,datça apart otel, datça kiralık yazlık evler,datça kiralık apart,marmaris günlük kiralık yazlık ev, bodrum günlük kiralık yazlık 
2015-08-10

Eşyalı hazır kiralık Ev