Eşyalı hazır kiralık Ev
Home » 2015 » August » 28 » Üniversiteli Aysun Keskin Balıklar İçin Canlı Yem Üretti
4:45 PM
Üniversiteli Aysun Keskin Balıklar İçin Canlı Yem Üretti

Üniversiteli Aysun Keskin Balıklar İçin Canlı Yem Üretti

Devlet Para Verdi Yüksek lisans öğrencisi Aysun Keskin, pet hayvanları ve akvaryum balıklarının besin zincirinin temelini oluşturan Gammarus üretiyor. Genç girişimciye devlet 100 bin lira destek verdi.

Yüksek lisans öğrencisi Aysun Keskin, pet hayvanları ve akvaryum balıklarının besin zincirinin temelini oluşturan Gammarus üretiyor. Genç girişimciye devlet 100 bin lira destek verdi. Tokat'ta Gaziosmanpaşa Ünivertesi (GOÜ) Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü yüksek lisans öğrencisi Aysun Keskin, pet hayvanları ve akvaryum balıklarının besin zincirinin temelini oluşturan, sucul ekosistemlerde üreyen canlılar olan Gammarus üreterek, Türkiye'de bu alandaki talebi karşılamaya 100 BİN LİRAYI BÖYLE KAPTI Keskin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, doğal yem üretmek için bir proje hazırladığını anlattı. Projeyi 2013 yılında Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığına teslim ettiğini belirten Keskin, "Bakanlığa vermiş olduğumuz 'Pet Hayvanları ve Akvaryum Balıkları için Doğal Yem Olarak Gammarus Üretimi' projemiz tekno girişim sermaye desteği kapsamında 100 bin lirayla desteklenmeye uygun görüldü" dedi.
Category: video haber | Views: 974 | Added by: azizi | Tags: Yem Üretti, İçin, Aysun Keskin, Balıklar, Canlı, Üniversiteli | Rating: 0.0/0
Toplam yorumlar: 0
avatar
Eşyalı hazır kiralık Ev