Eşyalı hazır kiralık Ev
Home » video haber
1 2 »

Üniversiteli Aysun Keskin Balıklar İçin Canlı Yem Üretti

Pic shadow
Yüksek lisans öğrencisi Aysun Keskin, pet hayvanları ve akvaryum balıklarının besin zincirinin temelini oluşturan Gammarus üretiyor. Genç girişimciye devlet 100 bin lira destek verdi. Tokat'ta Gaziosmanpaşa Ünivertesi (GOÜ) Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü yüksek lisans öğrencisi Aysun Keskin, pet hayvanları ve akvaryum balıklarının besin zincirinin temelini oluşturan, sucul ekosistemlerde üreyen canlılar olan Gammarus üreterek, Türkiye'de bu alandaki talebi karşılamaya 100 BİN LİRAYI BÖYLE KAPTI Keskin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, doğal yem üretmek için bir proje hazırladığını anlattı. Projeyi 2013 yılında Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığına teslim ettiğini belirten Keskin, "Bakanlığa vermiş olduğumuz 'Pet Hayvanları ve Akvaryum Balıkları için Doğal Yem Olarak Gammarus Üretimi' projemiz tekno girişim sermaye desteği kapsamında 100 bin lirayla desteklenmeye uygun görüldü" dedi.
2015-08-28

Antalya Alanya İlçesi gerginlik: 15 yaralı

Pic shadow

Antalya’nın Alanya İlçesi’nde terör olaylarını protesto için HDP ilçe binasına Türk Bayrağı asan grup ile bir başka grup arasında taşlı ve sopalı kavga çıktı

  • Antalya’nın Alanya İlçesi’nde terör olaylarını protesto için HDP ilçe binasına Türk Bayrağı asan grup ile bir başka grup arasında taşlı ve sopalı kavga  çıktı.
2015-08-17

AK Parti sözcüsü Beşir Atalay

Pic shadow

Türkiye'deki siyasi partiler arası diyaloglar kolay kurulmuyor. Özellikle genel başkan seviyesinde bir araya gelişlerin az olduğunu bir siyaset kültürümüz var. Kurulan diyalog kamuoyuna da rahatlık getirdi. CHP ile görüşmeler ülkemiz için kazanımdır.Genel Başkanımız yarın olumlu sonuç için gayret gösterecek. Bütün partilere kapımız açık bu politikamızı sürdüreceğiz.

2015-08-13

1-3 4-6
Eşyalı hazır kiralık Ev